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【チーズ】ブルースティルトンについて味と簡単な料理方法

【チーズ】ブルースティルトンについて味と簡単な料理方法


ブルースティルトンは青カビ菌を使って作られるチーズの一種で
英国を代表するチーズのひとつ

青カビ菌が繁殖することによって発酵し
特有の風味を持ちます

味については、クリーミーでありながら強い風味があり
塩味も感じられます

青カビ菌の成長により脂肪分が分解されるため
若干の辛味もあります

ブルースティルトンは単独で食べるほか
サラダやパスタ・ステーキなどの料理に使われることもあります
またデザートとしてフルーツと一緒に食べることもあります

料理方法としては、単純にパンやクラッカーと
一緒に盛り付けるだけでも美味しく食べられますが
料理に使用する場合は粗く刻んで使ったり
溶かしてソースにしたりすることが一般的です

ただし強い風味があるため
料理に使う場合は適量に調整することが大切です

 

Blue Stilton is a type of cheese made using blue mold fungi. One of Britain's leading cheeses Fermented by the growth of blue mold bacteria have a distinctive flavor As for the taste, it is creamy yet has a strong flavor. You can also feel the salty taste Because the fat content is decomposed by the growth of blue mold bacteria There is also some spiciness Besides eating alone, Bruce Stilton It is also used in dishes such as salads, pasta and steaks. It can also be eaten with fruit as a dessert. As a cooking method, simply with bread or crackers You can eat it deliciously just by serving it together. If you want to use it for cooking, chop it coarsely. It is common to melt it and make it into a sauce. However, due to its strong flavor When using it for cooking, it is important to adjust the amount appropriately.


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