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【チーズ】ブルースティルトンの産地と 三大ブルーチーズ

【チーズ】ブルースティルトンの産地と 三大ブルーチーズ


ブルースティルトンの産地は
イギリスの中部地方にあるデビアシャー州のブルースティルトン村周辺

この地域は
ブルースティルトンの生産に適した気候と土壌を持っており
また、青カビ菌の繁殖に必要な適切な熟成環境を提供する
石灰岩の洞窟も多く存在しています

 

三大ブルーチーズとは
ブルースティルトン・ロックフォート・ゴルゴンゾーラのことを指します

それぞれの産地は以下の通りです。

・ブルースティルトン:イギリス・デビアシャー州ブルースティルトン村周辺

・ロックフォート:フランス・オーヴェルニュ=ローヌ=アルプ地域圏のロックフォール村周辺

・ゴルゴンゾーラ:イタリア・ロンバルディア州のゴルゴンゾーラ村周辺

それぞれのチーズには
産地特有の気候や土壌・製法などが反映され
異なる風味や香りが楽しめます

それぞれ異なる生産地・製法・風味から

3種類を一度に味わうなどすると「ブルーチーズ」の多様性を楽しむことができます

blue stilton origin Around the village of Bruce Stilton in Devereshire in the Middle East of England This area It has a climate and soil suitable for blue stilton production. It also provides an appropriate ripening environment necessary for the propagation of blue mold fungi. There are also many limestone caves. What are the three major blue cheeses? Blue Stilton Rockfort Gorgonzola Each production area is as follows. ・Bruce Stilton: around Bruce Stilton Village, Devereshire, England ・Roquefort: around Roquefort village in Auvergne-Rhone-Alpes region, France ・ Gorgonzola: around Gorgonzola village in Lombardy, Italy for each cheese Reflecting the climate, soil, manufacturing method, etc. peculiar to the production area Enjoy different flavors and aromas From different production areas, manufacturing methods, and flavors You can enjoy the diversity of "blue cheese" by tasting three kinds at once.


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